Ha kérdése van HÍVJON: +36 30 3232 410

Cart0
Összesen:
Összesen:0 Ft
Your shopping cart is empty!

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési és szállítási feltételek

 

1. Ön három fizetési mód közül választhat. A fizetés történhet: előutalással, készpénzzel illetve utánvéttel. Az átvétel módja pedig vagy személyesen, vagy pedig kiszállítással történhet.

1.1 Előre utalás. Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben kérjük a megrendelés szerinti végösszeget a Gyártó 14100031-18317760-70000002 számú bankszámlájára átutalni, miután az  megküldte az utaláshoz szükséges előleg számlát. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

1.2 Készpénzes fizetés. Ön a Gyártó telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.

1.3 Utánvétes fizetés. Ön a megrendelt termék átvételének helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a számlán szereplő összeg jóváírását  követően kerülhet sor.

2. Ön két lehetőség közül választhat a termék átvételét illetően. Kérhet személyes átvételt vagy kiszállítást. A betonelemek EU raklapon (+ tartóvas) szállíthatóak, ez a csomagolási költség felszámításra kerül, betétdíjként. A raklapokat (+ tartóvasakat) a vásárlást követő 3 hónapon belül visszavesszük, ellenértékét visszatérítjük. Az átvevő az áru átvételekor köteles mennyiségi és minőségi ellenőrzést végezni.

2.1 Személyes átvétel. Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Gyártó telephelyén, melynek címe: 2030 Érd, Bagoly utca 83. Az átvétel időpontjáról a Gyártóval szükséges egyeztetni. Vevő meghatalmazottja  is jogosult az áru átvételére, ebben az esetben a teljesítést megelőzően köteles közölni az átvevő személy nevét, gépjármű rendszámát.

2.2 Kiszállítás. Kérésére a Gyártó díj ellenében vállalja a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott magyarországi szállítási címre. A megrendelést megelőzően minden esetben egyeztetés szükséges a Gyártóval a szállítás díjáról. A kiszállítás pontos dátumáról a Gyártó e-mailben vagy telefonon értesíti Önt. Feltétel, hogy 24 tonnás illetve 40 tonnás gépkocsival a helyszín időjárástól függetlenül biztonságosan megközelíthető legyen és a lepakoláshoz elegendő hely álljon rendelkezésre.

 

Összehasonlítás

Nincs termék az összehasonlításhoz.

Kívánságlista

Nincs termék a kivánságlistában.