Ha kérdése van HÍVJON: +36 30 3232 410

Cart0
Összesen:
Összesen:0 Ft
Your shopping cart is empty!

Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyintezes

Gyártó által készített beton elemek megtekinthetőek a 2030 Érd, Bagoly u. 83 szám alatti telephelyén (H-P 8.00 - 17.00), amennyiben Vevő elmulasztja a személyes megtekintést, nem élhet semmilyen minőségi, esztétikai kifogással.

Az áru mennyiségi és minőségi ellenőrzését Vevő vagy meghatalmazottja köteles megtenni, akár a csomagolás megbontása mellett, és amennyiben bármilyen hibát észlel, fel kell tüntetnie a szállítólevélen. Ha ezt nem teszi meg, akkor Gyártó reklamációt nem fogad el,  kivéve abban az esetben, ha a hiba az átvételkor nem volt látható. Vevőnek a termékkel kapcsolatos kifogásait, az észrevételt követően haladéktalanul be kell jelentenie Gyártó felé, melyet írásban tehet meg, a hiba pontos megjelölésével és az azt igazoló fotókkal. Hibás termék esetén, Gyártó a termék cseréjét tudja biztosítani, helyszínre szállítással, ennek beépítése azonban a Vevő feladata. Gyártónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.

A beton elemek esetében előforduló úgynevezett mész- vagy sókivirágzás, színeltérés természetes folyamat, ez nem képezheti minőségi kifogás alapját.

Gyártó az általa gyártott beton termékekre, rendeltetésszerű használat mellett 5 év garanciát vállal.
     
Gyártó nem tartozik garanciával a természetes elhasználódásból származó, továbbá olyan károkért, amelyek hibás vagy gondatlan kezelésből, túlzott igénybevételből, illetve a meghatározottól eltérő behatásokból, illetve egyéb, a termékek nem rendeltetésszerű használatából keletkeztek.

Telepítési útmutató a www.elemeskerites.hu weboldalon található.

Összehasonlítás

Nincs termék az összehasonlításhoz.

Kívánságlista

Nincs termék a kivánságlistában.